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* Ihre Aktion  Suchen Chiral separation techniques
Online Ressourcen (ohne Zeitschr.)
Titel: 
Sonst. Personen: 
Ausgabe: 
3. ed.
Sprache/n: 
Englisch
Veröffentlichungsangabe: 
Weinheim : WILEY-VCH, 2007
Umfang: 
Online-Ressource (Text + Images)
Anmerkung: 
Includes bibliographical references and index
Bibliogr. Zusammenhang: 
Print version: Chiral Separation Techniques. - A Practical Approach
ISBN: 
978-3-527-61173-7
3-527-61173-8, 978-3-527-61173-7
3-527-61172-X, 978-3-527-61172-0 : electronic bk.
Weitere Ausgaben: 978-3-527-31509-3 (Printausgabe), 3-527-31509-8, 978-3-527-31509-3 (Printausgabe)
Identifier: 
DOI: 10.1002/9783527611737
Inhaltsverzeichnis: 
Chiral Separation Techniques; Contents; Preface; List of Contributors; 1 Method Development and Optimization of Enantioseparations Using Macrocyclic Glycopeptide Chiral Stationary Phases; 1.1 Introduction; 1.2 Structural Characteristics of Macrocyclic Glycopeptide CSPs; 1.2.1 Chiral Recognition Mechanisms; 1.2.2 Multi-modal Chiral Stationary Phases; 1.3 Enantioselectivity as a Function of Molecular Recognition; 1.3.1 Ionizable Molecules; 1.3.1.1 Polar Ionic Mode; 1.3.1.2 Reversed-phase Mode; 1.3.2 Neutral Molecules; 1.4 Complementary Effects; 1.5 Method Development
1.6 Optimization Procedures1.6.1 Polar Ionic Mode; 1.6.2 Reversed-phase Mode; 1.6.2.1 pH Effects; 1.6.2.2 Organic Modifier Effects; 1.6.3 Polar Organic/Normal-phase Mode; 1.6.4 Flow-rate and Temperature Effects; 1.7 Amino Acid and Peptide Analysis; 1.8 Conclusion; Acknowledgments; References; 2 Role of Polysaccharides in Chiral Separations by Liquid Chromatography and Capillary Electrophoresis; 2.1 Introduction; 2.2 Structures of Polysaccharide Chiral Selectors; 2.2.1 Synthesis of Polysaccharide Chiral Selectors; 2.2.2 Preparation of Polysaccharide Chiral Stationary Phases
2.2.2.1 Preparation of CSPs by Coating2.2.2.2 Preparation of CSPs by Immobilization; 2.2.2.3 Coated versus Immobilized CSPs; 2.3 Properties of Polysaccharide CSPs; 2.3.1 Enantioselectivities; 2.3.2 Spectroscopic Studies; 2.4 Applications; 2.4.1 Analytical Separations; 2.4.2 Preparative Separations; 2.5 Optimization of Chiral Separations; 2.5.1 Mobile Phase Compositions; 2.5.2 pH of the Mobile Phase; 2.5.3 Flow-rate; 2.5.4 Temperature; 2.5.5 Structures of Solutes; 2.5.6 Other Parameters; 2.6 Chiral Recognition Mechanisms; 2.7 Chiral Separation by Sub- and Supercritical Fluid Chromatography
2.8 Chiral Separation by Capillary Electrochromatography2.9 Chiral Separation by Thin-layer Chromatography; 2.10 Chiral Separation by Capillary Electrophoresis; 2.11 Conclusion; References; 3 Analytical and Preparative Potential of Immobilized Polysaccharide-derived Chiral Stationary Phases; 3.1 Introduction; 3.1.1 Scientific Developments in Polysaccharide Immobilization with Chiral Recognition Purposes; 3.1.2 State of the Art on Immobilized Polysaccharide-derived CSPs; 3.2 Scope of Immobilized Polysaccharide-derived CSPs
3.3 Beneficial Characteristics of Immobilized Polysaccharide-derived CSPs3.3.1 New Selectivity Profile on Immobilized CSPs; 3.3.2 Universal Miscibility of Non-standard Solvents and their Contribution to the Performance of Analytical Methods; 3.3.3 Various Sample Injection Media; 3.3.4 Inhibition or Minimization of Racemization by Mobile Phase Switch; 3.3.5 Preparative Potential of Immobilized CSPs; 3.3.6 CSP Stability; 3.4 Method Development on Immobilized Polysaccharide-derived CSPs; 3.4.1 Selection of the Mobile Phase; 3.4.1.1 Analytical Method Development
3.4.1.2 Preparative Method Development
Schlagwörter: 
Sachgebiete: 
Mehr zum Thema: 
Klassifikation der Library of Congress: QP517.C57
Dewey Dezimal-Klassifikation: 543.84 ; 540
Regensburger Verbund-Klassifikation: VG 7200
 
Sekundärausgabe: 
[Online-Ausg.]
Veröffentlichungsangabe: 
2009
Anmerkung: 
Electronic reproduction; Available via World Wide Web
Mehr zum Titel: 
 
Anmerkung: 
Im Campus-Netz sowie für Angehörige der Universität Göttingen auch extern über Authentifizierungsmodul zugänglich. Vervielfältigungen (z.B. Kopien, Downloads) sind nur von einzelnen Kapiteln oder Seiten und nur zum eigenen wissenschaftlichen Gebrauch erlaubt. Keine Weitergabe an Dritte. Kein systematisches Downloaden durch Robots.
Link: 
http://dx.doi.org/10.1002/9783527611737 [Volltext, Campuszugriff]
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